Vælg efter type
Login
E-mail
Kodeord

Toriske linser / Bygningsfejl

Proclear Toric 6 stk. (149 kr./mdr.)
Pris: 449,00 DKK
Bestil
Frequency XCEL Toric 3 stk.
Pris: 344,00 DKK
Bestil
Frequency XCEL Toric XR (3 stk.)
Pris: 349,00 DKK
Bestil
Pure Vison Toric (6stk)
6 stk. Purevision er en silikonebaseret månedslinse, som er tilpasset til at kunne bruges døgnet rundt. Det er vigtigt, at du altid følger din optikers ordination af, hvordan du skal anvende linserne, da anvendelsen varierer afhængigt af dine forudsætninger.
Pris: 498,00 DKK
Bestil
Acuvue Oasys for Astigmatism (6stk)
6stk. Acuvue Oasys for Astigmatism er en 14-dagslinse, som er specielt designede til at holde dine øjne fugtige og friske hele dagen. Acuvue Oasys for Astigmatism er fremstillet af et silikonebaseret materiale, som slipper ekstra ilt igennem og genfugter øjnene. De er specielt velegnede til linsebrugere, som opholder sig meget i tørre omgivelser eller ofte oplever, at øjnene føles tørre. Acuvue Oasys for Astigmatism er håndteringsfarvede og beskytter mod solens skadelige UV-stråler. Acuvue Oasys for Astigmatism kan enten anvendes som en 2-ugers linse, som tages ud og renses hver aften, eller som en 1-uges linse, som anvendes døgnet rundt i en hel uge. Følg altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering, ellers riskerer du at beskadige dine øjne.
Pris: 398,00 DKK
Bestil
Proclear XR (3 stk.)
Pris: 248,00 DKK
Bestil
Air Optix for Astigmatism (6pk)
Air Optix er en ny og forbedret udgave af O2-Optix og er en månedslinse og skal derfor tages ud hver aften, rengøres og sættes ind igen næste morgen. Linserne skal skiftes ud efter en måneds brug. Da linsen slipper meget ilt igennem til øjet, er det muligt at sove med den på i kortere perioder. Linsen er dog ikke lavet til regelsmæssig døgnanvendelse.
Pris: 670,00 DKK
Bestil
SofLens Toric
Pris: 222,00 DKK
Bestil
Soflens daily disposable toric (30 stk.)
Optikken i SofLens Daily Disposable for Astigmatism er designet til at korrigere såkaldt sfærisk aberration. SofLens Daily Disposable for Astigmatism forstærker synsskarpheden og gør, at du ser detaljer, farver og kontraster tydeligere. De kan også give bedre synskvalitet i dårligt belyste miljøer og er derfor ekstra velegnede ved for eksempel mørkekørsel.
Pris: 149,00 DKK
Bestil
1-Day Acuvue Moist for astigmatism (30 stk.)
1-Day Acuvue Moist holder øjnene fugtige og friske hele dagen, hvilket gør, at de er særlig velegnede til linsebrugere, som ellers kommer ud for, at øjnene føles tørre. 1-day Acuvue Moist er håndteringsfarvede og beskytter mod solens skadelige UV-stråler. Endagslinser kan anvendes én dag og skal kasseres, efter hver gang de har været brugt. Følg altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering.
Pris: 199,00 DKK
Bestil
DAILIES AquaComfort PLUS Toric 30 stk.
Dailies Aqua Comfort Plus Toric fra linseproducenten Alcon er toriske endagslinser som korrigere din astigmatisme og giver dine øjne en fantastisk følelse af komfort. Dailies Aqua Comfort Plus Toric er en videreudvikling og forbedring af den bedst sælgende Focus Dailies Toric. Blandt andet tilbyder Dailies Aqua Comfort Plus Toric en bedre vifte af styrker.
Pris: 200,00 DKK
Bestil
Dailies AquaComfort Plus Toric 90pk
Dailies AquaComfort Plus Toric er en 1-dagslinse fra Alcon / Ciba Vision. Den har samme høje vandindhold som den almindelige Dailies Toric, men indeholder ydermere en fugtbuffer, der tilfører øjet fugt dagen igennem. Desuden findes den i hele tre forskellige bygningsfejl-korrigerende varianter.
Pris: 600,00 DKK
Bestil
0 varer i kurven
Ialt: 0,00 DKK.