Vælg efter type
Login
E-mail
Kodeord

Døgnlinser

Air Optix Night & Day (6 stk.)
Air Optix Night & Day linsen kan du anvende i op til 30 døgn i træk - det vil sige dag og nat i 30 dage. Air Optix Night & Day linsen transporterer op til 6 gange så meget ilt til øjnene i forhold til almindelige bløde kontaktlinser. På den måde lader de øjnene 'ånde' som uden linser.
Pris: 495,00 DKK
Bestil
Acuvue Oasys with Hydraclear plus 6stk.
Acuvue Oasys består af et nyt silikonebaseret materiale, der slipper ekstra ilt igennem til øjet og bevarer øjets fugtighed. Acuvue Oasys er derfor oplagt til personer, der opholder sig meget i tørre omgivelser eller får tørre øjne sidst på dagen. Du kan anvende Acuvue Oasys på to forskellige måder: enten som en 14-dages linse, hvor linsen tages ud hver aften, rengøres og sættes ind igen næste morgen eller som en 7-døgnslinse, hvor den anvendes døgnet rundt i en uge. Følg altid din optikers anbefaling og vær opmærksom på ikke at anvende Ciba Visions SOLO Care Plus Multipurpose linsevæske til disse linser, da væsken kan forandre linsens pasform.
Pris: 298,00 DKK
Bestil
PureVision2 6 stk.
Purevision er en silikonebaseret månedslinse, som er tilpasset til at kunne bruges døgnet rundt. Det er vigtigt, at du altid følger din optikers ordination af, hvordan du skal anvende linserne, da anvendelsen varierer afhængigt af dine forudsætninger.
Pris: 498,00 DKK
Bestil
PureVision2Multi-Focal (6 stk.)
Purevision Multi-Focal er en bifokal/progressiv månedslinse, der korrigerer for presbyopi.
Pris: 519,00 DKK
Bestil
Biofinity 6 stk.
Pris: 534,00 DKK
Bestil
Pure Vison Toric (6stk)
6 stk. Purevision er en silikonebaseret månedslinse, som er tilpasset til at kunne bruges døgnet rundt. Det er vigtigt, at du altid følger din optikers ordination af, hvordan du skal anvende linserne, da anvendelsen varierer afhængigt af dine forudsætninger.
Pris: 498,00 DKK
Bestil
0 varer i kurven
Ialt: 0,00 DKK.